Gravad lax van rundvlees
★
★
★
★
★
Een recept van David Japy, Jane Teasdale en Delphine de Montalier.
U vindt dit recept op pagina 146 in Rauw .
- Soort:
- vlees
- Bereidingstijd:
- 15 minuten
Ingrediënten
- dille
- gedroogd chilipepertje
- gember
- grof zeezout
- koriander
- lichtbruine basterdsuiker
- limoen
- munt
- olijfolie
- runderfilet
- sjalot
- sojasaus
- thais basilicum
- venkelzaad
Meld u gratis aan!
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.