Riet Sprengers en R. Sprengers - Alles over koken met vis

Alles over koken met vis

Een boek van Riet Sprengers en R. Sprengers

Word gratis lid

Welkom op heerlijkzoeken

Wij maken uw kookboeken, zoals Alles over koken met vis, online doorzoekbaar zodat u uw favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken u thuis hebt staan.

Variaties met vis: verrassend veelzijdig op elk moment. Een keur van verse vissoorten, zoetwatervis of zeevis, geeft variatie in de voeding van elke dag. Van voorgerechten, soepen, sauzen, hapjes en tussendoortjes tot hoofdgerechten en complete maaltijden. Gepocheerd, gekookt, gebakken, gegrilld, gegratineerd, gefrituurd en uit de magnetron. Vis is gezond en licht verteerbaar en verdient daaardoor een ereplaats in het menu. Sla het juiste recept aan de haak, want vis biedt tenslotte een zee van mogelijkheden.


Aantekeningen bij dit boek

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit boek door gebruikers.


Aanbevolen boeken