R.C. Atkins - Dr. Atkins nieuwe dieet revolutie

Dr. Atkins nieuwe dieet revolutie

het dieet dat geen hongergevoel geeft en echt werkt

Een boek van R.C. Atkins

Word gratis lid

Welkom op heerlijkzoeken

Wij maken uw kookboeken, zoals Dr. Atkins nieuwe dieet revolutie, online doorzoekbaar zodat u uw favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken u thuis hebt staan.

Dit boek heeft vele mensen over de hele wereld geholpen om gewicht te verliezen. Ook in Nederland en België is afslanken met behulp van het Atkins-dieet weer populair. Er is volop aandacht voor Atkins’ voedingsleer, die hij uitgebreid beschrijft in dit standaardwerk Dr. Atkins’ nieuwe dieetrevolutie . De basisgedachte achter het Atkins-dieet is dat men het eten van koolhydraten drastisch terugbrengt en de nadruk legt op het eten van eiwitten en vetten. Wereldwijd zijn van deze volledig herziene editie miljoenen exemplaren verkocht. Deze Nederlandstalige editie is vertaald vanuit het Engels en aangepast door een vertaler die al jaren zelf het dieet volgt.


Aantekeningen bij dit boek

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit boek door gebruikers.


Dit boek bevat o.a. de volgende recepten

Er is een (volgens ons) nagenoeg gelijke editie van dit kookboek geindexeerd, mogelijk wijken de paginanummers hierdoor iets af. Teveel naar uw mening? Laat het ons weten.

Een recept uit R.C. Atkins - Dr. Atkins' nieuwe dieet revolutie

Diner / hoofdgerecht uit Dr. Atkins' nieuwe dieet revolutie:

Chili con carne

Ingrediënten:
chilipoeder, gedroogde oregano, knoflook, lente-ui, plantaardige olie, runderpoulet, salsa, tomaten uit blik, zoutarme runderbouillon en zure room

Keuken:
Tex-mex
Soort:
stoofgerecht / rundvlees
Een recept uit R.C. Atkins - Dr. Atkins' nieuwe dieet revolutie

Recept uit Dr. Atkins' nieuwe dieet revolutie:

Kruidenvinaigrette

Ingrediënten:
basilicum, dille, extra vierge-olijfolie, franse mosterd, kervel, koriander, peper, peterselie, rode wijnazijn, witte wijnazijn en zout

Keuken:
Frans
Soort:
saus/dressing/jus / vegan
Een recept uit R.C. Atkins - Dr. Atkins' nieuwe dieet revolutie

Bij de koffie uit Dr. Atkins' nieuwe dieet revolutie:

Chocolade-hazelnootbiscotti

Ingrediënten:
atkins bake mix, bakpoeder, boter, cacaopoeder, cafeinevrij espressopoeder, ei, hazelnoten, natriumbicarbonaat, vanille-extract, zoetstof, zout en zure room

Keuken:
Internationaal
Soort:
gebak/koek/taart/pudding / vegetarisch