Harold Hamersma, Ronald R. Hoeben en Ronald Hoeben - Het culinaire abc

Het culinaire abc

spoedcursus gastronomisch bluffen op zakformaat

Een boek van Harold Hamersma, Ronald R. Hoeben en Ronald Hoeben

Word gratis lid

Welkom op heerlijkzoeken

Wij maken uw kookboeken, zoals Het culinaire abc, online doorzoekbaar zodat u uw favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken u thuis hebt staan.

Welk keukenattribuut wordt op Koninginnedag het meest aangeboden (en nooit gebruikt)? Staat de moleculaire keuken al bij Brugman? Helpen vergeten groenten tegen Alzheimer? En een ander woord voor ‘tilapia’ is…? Het culinaire ABC is uw wegwijzer in de wondere wereld van de gastronomie. Wilt u meepraten met culinaire vrienden, het ijs breken met confronterend eetjargon tijdens een eerste date, leren bluffen met drie sterren? Restaurantcriticus Ronald Hoeben en wijn- en eetschrijver Harold Hamersma zorgen ervoor dat u een onvergetelijke indruk maakt op uw gezelschap. In deze spoedcursus een praktisch, actueel maar vooral hilarisch overzicht op etenswaardigheden uit binnen- en buitenland. Van de nieuwste trends tot eeuwenoude technieken, u kunt het zo gek nietbedenken of het komt voorbij. Lees smakelijk!


Aantekeningen bij dit boek

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit boek door gebruikers.


Aanbevolen boeken