In witte wijn gepocheerde zalm, heilbot of tong

Een recept van .

U vindt dit recept op pagina 131 in De Joodse keuken .

Keuken:
Russisch / Asjkenazisch / Joods
Gang:
diner / hoofdgerecht
Soort:
vis

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Gemengde gerookte vis

Een recept uit Cecile Thijssen - Gerookte lekkernijen

Heilbot met spek en Sauternessaus

Een recept uit Manfred Meeuwig, P. Engelsman en J. Halvemaan - Haute cuisine op klompen

Siciliaanse gegrilde griet met citroen, ansjovis, kappertjes en rozemarijn

Een recept uit Jamie Oliver en David Loftus - Happy Days met the Naked Chef

Siciliaanse vis uit de oven

Een recept uit Annemiek Verweij