In witte wijn gepocheerde zalm, heilbot of tong

Een recept van .

U vindt dit recept op pagina 131 in De Joodse keuken .

Keuken:
Russisch / Asjkenazisch / Joods
Gang:
diner / hoofdgerecht
Soort:
vis

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Gemengde gerookte vis

Een recept uit Cecile Thijssen - Gerookte lekkernijen

Heilbot met spek en Sauternessaus

Een recept uit Manfred Meeuwig, P. Engelsman en J. Halvemaan - Haute cuisine op klompen

Siciliaanse vis uit de oven

Een recept uit Annemiek Verweij

Siciliaanse gegrilde griet met citroen, ansjovis, kappertjes en rozemarijn

Een recept uit Jamie Oliver en David Loftus - Happy Days met the Naked Chef