Claudia Roden

We hebben 23 boeken van Claudia Roden waarvan één boek mét recepten.

Meld u gratis aan!

Welkom op heerlijkzoeken.

Heerlijk zoeken is jouw persoonlijke receptenzoekmachine voor jouw boekenplank en blogcollectie. Alleen nog maar lekkere recepten vinden van auteurs die jou wél aanspreken, zoals die van Claudia Roden? Registreren is gratis!

Boeken van Claudia Roden

Kijk voor meer boeken.

Recepten van Claudia Roden

Doorzoek de recepten

Wist je dat heerlijkzoeken dé site is om door recepten van kookboeken te zoeken? Verfijn en verken onze selectie van recepten!

Een recept uit Claudia Roden - De Joodse keuken

Diner / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:

Cacciucco alla Livornese - Vissoep

Ingrediënten:
baars, bladpeterselie, bot, brasem, extra vergine olijfolie, griet, groene chilipeper, heek, kabeljauw, knoflook, mul, peper, rode chilipeper, saffraandraadjes, saffraanpoeder, suiker, tarbot, tomaten, tong, witbrood, witte wijn, zalm, zonnevis en zout

Keuken:
Sefardisch / Joods / Italiaans
Soort:
soep/bouillon / vis
Een recept uit Claudia Roden - De Joodse keuken

Diner / snack of tussendoortje / nagerecht / dessert uit De Joodse keuken:

Citroenwaterijs

Ingrediënten:
citroensap, limoensap, suiker en water

Keuken:
Asjkenazisch / Joods
Soort:
vegan / ijs/sorbet/granita/panna cotta
Een recept uit Claudia Roden - De Joodse keuken

Diner / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:

Mashi cousa - Gevulde courgettes

Ingrediënten:
courgette, kaneel, knoflook-tomatensaus, mager lamsgehakt, mager rundgehakt, peper, piment, rijst, suiker, tamarindepasta, vulling voor sheik el mahshi en zout

Keuken:
Midden-Oosten / Sefardisch / Joods
Een recept uit Claudia Roden - De Joodse keuken

Recept uit De Joodse keuken:

Chermoula

Ingrediënten:
cayennepeper, chilipoeder, citroensap, extra vergine olijfolie, gemalen komijn, knoflook, koriander, paprikapoeder, wijnazijn en zout

Keuken:
Marokkaans / Sefardisch / Joods
Soort:
vegan / saus / marinade
Een recept uit Claudia Roden - De Joodse keuken

Diner / nagerecht / dessert uit De Joodse keuken:

Halwa - Stevige rijstepudding met kokos

Ingrediënten:
amandelschaafsel, blanke amandelen, kardemom, kokosmelk, maïzena, pistaches, rijstemeel, suiker en water

Keuken:
Indiaas / Sefardisch / Joods
Soort:
gebak/koek/taart/pudding / vegan
Een recept uit Claudia Roden - De Joodse keuken

Recept uit De Joodse keuken:

Treya - Kip met spaghettini of lintpasta

Ingrediënten:
citroensap, gemberpoeder, kaneel, kardemomzaad, kipfilet, lintpasta, maïsolie, peper, saffraandraadjes, saffraanpoeder, spaghettini, zonnebloemolie en zout

Keuken:
Midden-Oosten / Noord-Afrikaans / Sefardisch / Joods
Soort:
gevogelte / ovenschotel
Een recept uit Claudia Roden - De Joodse keuken

Picknick / diner / buffet / snack of tussendoortje / voorgerecht uit De Joodse keuken:

Maakoude à la viande - Tunesische vleesomeletten

Ingrediënten:
bladpeterselie, boterhammen, citroen, ei, kalfsgehakt, knoflook, lamsgehakt, peper, piment, plantaardige olie, rundergehakt, ui, zonnebloemolie en zout

Keuken:
Tunesisch / Sefardisch / Joods
Een recept uit Claudia Roden - De Joodse keuken

Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:

Gehakte lever

Ingrediënten:
ei, kippenlever, kippenvet, peper, plantaardige olie, ui en zout

Keuken:
Asjkenazisch / Joods
Soort:
gevogelte / orgaanvlees
Een recept uit Claudia Roden - De Joodse keuken

Diner / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:

Tomaten met rijstvulling en extra specerijen

Ingrediënten:
bladpeterselie, citroensap, dille, gemalen kruidnagel, kaneel, munt, olijfolie, peper, pijnboompitten, piment, risottorijst, rozijnen, suiker, ui, vleestomaten, water en zout

Keuken:
Syrisch / Sefardisch / Joods
Soort:
vegan
Een recept uit Claudia Roden - De Joodse keuken

Diner / nagerecht / dessert uit De Joodse keuken:

Haroset uit Egypte

Ingrediënten:
dadels, gele rozijnen, walnoten en zoete rode wijn

Keuken:
Egyptisch / Sefardisch / Joods
Soort:
vegan / chutney/pickle/jam/compote
Een recept uit Claudia Roden - De Joodse keuken

Diner / nagerecht / dessert uit De Joodse keuken:

Kruimeltaart

Ingrediënten:
abrikozentaart, bloem, boter, pruimentaart en suiker

Keuken:
Duits / Asjkenazisch / Joods
Soort:
gebak, koek, taart, pudding / vegetarisch
Alle recepten van Claudia Roden