Claudia Roden

We hebben 23 boeken van Claudia Roden waarvan één boek mét recepten.

Meld u gratis aan!

Welkom op heerlijkzoeken.

Heerlijk zoeken is jouw persoonlijke receptenzoekmachine voor jouw boekenplank en blogcollectie. Alleen nog maar lekkere recepten vinden van auteurs die jou wél aanspreken, zoals die van Claudia Roden? Registreren is gratis!

Boeken van Claudia Roden

Kijk voor meer boeken.

Recepten van Claudia Roden

Doorzoek de recepten

Wist je dat heerlijkzoeken dé site is om door recepten van kookboeken te zoeken? Verfijn en verken onze selectie van recepten!

Een recept uit Claudia Roden - De Joodse keuken

Diner / nagerecht / dessert uit De Joodse keuken:

Shalet met challebrood

Ingrediënten:
challe, citroenschil, ei, kaneel, krenten, rozijnen, suiker, walnoten, witte wijn en zure appels

Keuken:
Asjkenazisch / Joods
Soort:
pudding
Een recept uit Claudia Roden - De Joodse keuken

Diner / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:

Ovenschotel met vleesvulling en aardappelpuree

Ingrediënten:
bladpeterselie, bloem, ei, gemalen kardemom, kaneel, kardemomzaaddozen, kerrie, komijn, koriander, kruimige aardappels, mager rundergehakt, nootmuskaat, peper, piment, ui, zonnebloemolie en zout

Keuken:
Sefardisch / Joods / Iraaks
Soort:
ovenschotel
Een recept uit Claudia Roden - De Joodse keuken

Recept uit De Joodse keuken:

Couscous aux légumes verts - Couscous met voorjaarsgroente

Ingrediënten:
arachideolie, artisjokbodems, artisjokharten, bleekselderij, cayennepeper, citroensap, courgette, groene paprika, harissa, knoflook, lamsstoofvlees, munt, nieuwe aardappels, nootmuskaat, paprikapoeder, peper, runderstoofvlees, tuinbonen, venkelknol, venkelzaad, water, zonnebloemolie en zout

Keuken:
Noord-Afrikaans / Sefardisch / Joods
Soort:
soep/bouillon
Een recept uit Claudia Roden - De Joodse keuken

Bijgerecht uit De Joodse keuken:

Pompoentzimmes

Ingrediënten:
boter, pompoen, suiker, zout en zure room

Keuken:
Asjkenazisch / Joods
Soort:
vegetarisch / groente
Een recept uit Claudia Roden - De Joodse keuken

Diner / nagerecht / dessert uit De Joodse keuken:

Marokkaanse ceremoniele taart

Ingrediënten:
bisquitgebak, chocolademousse, jam, karamelcrème, kokoscrème, meringue, oranjebloesemwater, rum, sinaasappelsap, suikerstroop, vanillecrème en fruit

Keuken:
Marokkaans / Sefardisch / Joods
Soort:
koek en gebak / vegetarisch
Een recept uit Claudia Roden - De Joodse keuken

Snack of tussendoortje uit De Joodse keuken:

Gemarineerde haring

Ingrediënten:
ciderazijn, gele ui, kruidnagel, laurier, suiker, witte wijnazijn, zoute haring en zwarte peperkorrels

Keuken:
Asjkenazisch / Joods
Soort:
vis
Een recept uit Claudia Roden - De Joodse keuken

Recept uit De Joodse keuken:

Ads bi rishta - Linzensoep met pasta en munt

Ingrediënten:
bulghur, citroensap, extra vergine olijfolie, gedroogde munt, kippenbouillon, knoflook, olijfolie, peper, rode linzen, runderbouillon, tagliatelle, ui, water en zout

Keuken:
Egyptisch / Sefardisch / Joods
Soort:
soep/bouillon / rijst
Alle recepten van Claudia Roden