Claudia Roden

We hebben 23 boeken van Claudia Roden waarvan één boek mét recepten.

Meld u gratis aan!

Welkom op heerlijkzoeken.

Heerlijk zoeken is jouw persoonlijke receptenzoekmachine voor jouw boekenplank en blogcollectie. Alleen nog maar lekkere recepten vinden van auteurs die jou wél aanspreken, zoals die van Claudia Roden? Registreren is gratis!

Boeken van Claudia Roden

Kijk voor meer boeken.

Recepten van Claudia Roden

Doorzoek de recepten

Wist je dat heerlijkzoeken dé site is om door recepten van kookboeken te zoeken? Verfijn en verken onze selectie van recepten!

Een recept uit Claudia Roden - De Joodse keuken

Diner / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:

Gevulde kwartel

Ingrediënten:
citroensap, hashwa, knoflook, kwartel, peper, plantaardige olie en zout

Keuken:
Midden-Oosten / Sefardisch / Joods
Soort:
gevogelte
Een recept uit Claudia Roden - De Joodse keuken

Diner / nagerecht / dessert uit De Joodse keuken:

Khoshaf - Compote van gedroogd fruit en noten

Ingrediënten:
blanke amandelen, blauwe rozijnen, gedroogde abrikozen, gele rozijnen, oranjebloesemwater, pijnboompitten, pistaches, pruimedanten, rozenwater en water

Keuken:
Sefardisch / Joods / Arabisch
Soort:
vegan / chutney/pickle/jam/compote
Een recept uit Claudia Roden - De Joodse keuken

Diner / nagerecht / dessert / bij de koffie uit De Joodse keuken:

Kwarkstrudel

Ingrediënten:
boter, citroenrasp, ei, filodeeg, kwark, plantaardige olie, poedersuiker, rozijnen en suiker

Keuken:
Midden-europees / Asjkenazisch / Joods
Soort:
gebak, koek, taart, pudding / vegetarisch
Een recept uit Claudia Roden - De Joodse keuken

Bij de koffie uit De Joodse keuken:

Kichelach - Koekjes

Ingrediënten:
bloem, ei, plantaardige olie, suiker en zout

Keuken:
Zuid-Afrikaans / Asjkenazisch / Joods
Soort:
gebak, koek, taart, pudding / vegetarisch
Een recept uit Claudia Roden - De Joodse keuken

Recept uit De Joodse keuken:

Hilbeh uit Calcutta

Ingrediënten:
bladpeterselie, citroensap, gemalen fenegriekzaad, gember, groene chilipeper, koriander, peper en zout

Keuken:
Indiaas / Sefardisch / Joods
Soort:
saus/dressing/jus / vegan
Een recept uit Claudia Roden - De Joodse keuken

Diner / nagerecht / dessert / bij de koffie uit De Joodse keuken:

Amandines - Amandelballetjes

Ingrediënten:
amandelessence, blanke amandelen, fijne tafelsuiker, gemalen amandelen, pistaches, poedersuiker, rozenwater en sinaasappelbloesemwater

Keuken:
Joods
Soort:
vegan / koek en gebak
Alle recepten van Claudia Roden