Gevulde, gebraden duiven en kuikens of poussins met kippenlevervulling

Een recept van .

U vindt dit recept op pagina 138 in De Joodse keuken .

Keuken:
Frans / Asjkenazisch / Joods
Gang:
diner / hoofdgerecht
Soort:
gevogelte

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Kip met crispy broodsalsa

delicious. magazine - 2007-04

Gebakken kip in broodkruim

Een recept uit Francesca Bazzuro - de zilveren lepel

Gevulde, gebraden duiven en kuikens of poussins met kippenlevervulling met nootmuskaat

Een recept uit Claudia Roden - De Joodse keuken

Prinsessenbrood

Een recept uit Schonherr - Koude keuken