Gefillte helzel - Gevulde ganzenhals variant 3

Een recept van .

U vindt dit recept op pagina 144 in De Joodse keuken .

Keuken:
Asjkenazisch / Joods
Gang:
hoofdgerecht
Soort:
gevogelte

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Indische zuurkool

Een recept uit  - De geur van witte rijst

Biefstuk en uiensaus met romige aardappelpuree

Een recept uit delicious. magazine - 2016-08

Himmel und Erde Klassik mit Blutwurst und Apfelcompott - Hemel en aarde klassiek met bloedworst en appelmoes

Een recept uit  - Deutsche Küche

Aardappelpuree, romige, met biefstuk en uiensaus

Een recept uit delicious. magazine - 2016-08