Gekookte zoute of ingelegde tong uit de Elzas

Een recept van .

U vindt dit recept op pagina 151 in De Joodse keuken .

Keuken:
Frans / Asjkenazisch / Joods
Gang:
diner / hoofdgerecht
Soort:
rundvlees / orgaanvlees / conserven

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Venkelzaad-, tijm-, en knoflookmengsel

Een recept uit Jamie Oliver en David Loftus - The Naked Chef is terug

Pekelmengsel 2

Een recept uit Lisa Eisenman-Frisk en Monica Eisenman - Speisekammer

Maderamarinade

Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Gekonfijte eendenbouten

Een recept uit Alain Caron - Mijn Franse keuken