Pasteles en pastelikos de handrajo - Auberginepasteitjes uit Thessaloniki

Een recept van .

U vindt dit recept op pagina 304 in De Joodse keuken .

Keuken:
Turks / Sefardisch / Joods
Gang:
diner / voorgerecht
Soort:
vegetarisch / pastei

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Auberginedip

delicious. magazine - 2007-05

Auberginetimballo

delicious. magazine - 2009-06

Auberginetajine

delicious. magazine - 2007-02

Auberginekaviaar

Een recept uit Pascale Naessens - Mijn pure keuken 2