Les fila à la viande - Kleine driehoekjes met vleesvulling
★
★
★
★
★
Een recept van Claudia Roden.
U vindt dit recept op pagina 313 in De Joodse keuken .
- Keuken:
- Egyptisch / Sefardisch / Joods
- Gang:
- borrelhapje/tapa/mezze/antipasti
Ingrediënten
- cottagecheese
- eidooier
- filodeeg
- kaneel
- kruidnagel
- lamsgehakt
- nootmuskaat
- peper
- pijnboompitten
- piment
- rundergehakt
- sesamzaad
- ui
- zonnebloemolie
- zout
Meld u gratis aan!
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.