Breiks à la viande - Tunesische sigaartjes met vleesvulling

Een recept van .

U vindt dit recept op pagina 320 in De Joodse keuken .

Keuken:
Tunesisch / Sefardisch / Joods
Gang:
voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Poisson sauce rouge - Vis met rode paprikasaus

Een recept uit Claudia Roden - De Joodse keuken

Céleris raves et fenouils au citroen - Salade van knolselderij en venkel

Een recept uit Claudia Roden - De Joodse keuken

Langzaam gebraden runderribstuk met beenmergsaus

Een recept uit Heston Blumenthal - Heston Blumenthal thuis

Zalm met Bois Boudran-saus

Een recept uit Heston Blumenthal - Heston Blumenthal thuis