Gondy - Iraanse kippensoep met balletjes van kikkererwtenmeel
★
★
★
★
★
Een recept van Claudia Roden.
U vindt dit recept op pagina 338 in De Joodse keuken .
- Keuken:
- Iraans / Sefardisch / Joods
- Gang:
- hoofdgerecht
- Soort:
- soep/bouillon
Ingrediënten
- aardappel
- bleekselderij
- braadkip
- cayennepeper
- citroensap
- gedroogde limoen
- gele spliterwten
- gemalen kardemom
- kikkererwtenmeel
- kurkuma
- mager rundgehakt
- peper
- selderijblad
- tomatenpuree
- ui
- wortel
- zout
Meld u gratis aan!
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.