Samak tarator - Koud visgerecht met pijnboompittensaus

Een recept van .

U vindt dit recept op pagina 344 in De Joodse keuken .

Keuken:
Syrisch / Sefardisch / Joods
Gang:
hoofdgerecht
Soort:
vis

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Zeebrasem in knolselderijmelknog invullen

Een recept uit David Dale en Somer Sivrioglu - Anatolië

Pesce sott'olio per il sabato - Koud visgerecht in olijfolie

Een recept uit Claudia Roden - De Joodse keuken

Zeebaars of andere hele vis uit de oven met artisjokken

Een recept uit Marcella Hazan - De Klassieke Italiaanse Keuken

Gegrilde vis met komijn - samak al kamoun

Een recept uit J. Goldstein - De Middellandse Zee, een culinaire reis