Poisson en escabèche - Gemarineerde gebakken vis
★
★
★
★
★
Een recept van Claudia Roden.
U vindt dit recept op pagina 344 in De Joodse keuken .
- Keuken:
- Peruaans / Sefardisch / Joods
Ingrediënten
- bladpeterselie
- chilipeper
- citroen
- knoflook
- olijfolie
- paprikapoeder
- ui
- witte wijn
- witte wijnazijn
- witvisfilet
- zout
Meld u gratis aan!
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.