Poisson aux citrons confits - Vis met gezouten citroen

Een recept van .

U vindt dit recept op pagina 354 in De Joodse keuken .

Keuken:
Noord-Afrikaans / Sefardisch / Joods
Gang:
hoofdgerecht
Soort:
vis

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Basisbereiding vis frituren

Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Zeebrasem of andere kleine vissen met majoraan en citroen

Een recept uit Marcella Hazan - De Klassieke Italiaanse Keuken

Sweet and Sour Red-Cooked Fish / Zoetzure rood-gekookte vis

Een recept uit David Lee - Wok & Stir-Fry Cooking

Zelfgemaakte vissticks

Een recept uit  - Vol Smaak