Boulette de poisson à la sauce tomate - Visballetjes in tomatensaus
★
★
★
★
★
Een recept van Claudia Roden.
U vindt dit recept op pagina 356 in De Joodse keuken .
- Keuken:
- Marokkaans / Sefardisch / Joods
- Gang:
- hoofdgerecht
- Soort:
- vis
Ingrediënten
- bladpeterselie
- citroen
- ei
- foelie
- gember
- kaneel
- knoflook
- koriander
- kurkuma
- matsemeel
- nootmuskaat
- peper
- piment
- saffraan
- tomatensaus
- wit broodkruim
- witvisfilet
- zout
Meld u gratis aan!
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.