Cacciucco alla Livornese - Vissoep
★
★
★
★
★
Een recept van Claudia Roden.
U vindt dit recept op pagina 360 in De Joodse keuken .
- Keuken:
- Sefardisch / Joods / Italiaans
- Gang:
- hoofdgerecht
- Soort:
- soep/bouillon / vis
Ingrediënten
- baars
- bladpeterselie
- bot
- brasem
- extra vergine olijfolie
- griet
- groene chilipeper
- heek
- kabeljauw
- knoflook
- mul
- peper
- rode chilipeper
- saffraandraadjes
- saffraanpoeder
- suiker
- tarbot
- tomaten
- tong
- witbrood
- witte wijn
- zalm
- zonnevis
- zout
Meld u gratis aan!
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.