Caldero - Vissoep met rijst
★
★
★
★
★
Een recept van Claudia Roden.
U vindt dit recept op pagina 360 in De Joodse keuken .
- Keuken:
- Sefardisch / Joods / Algerijns
- Gang:
- hoofdgerecht
- Soort:
- soep/bouillon / vis
Ingrediënten
- arboriorijst
- bladpeterselie
- cayennepeper
- citroensap
- eidooier
- extra vergine olijfolie
- gedroogde paprika
- harissa
- heek
- knoflook
- knoflookmayonaise
- koriander
- laurier
- mul
- paprikapoeder
- pastis
- poon
- raki
- rode snapper
- saffraanpoeder
- schelvis
- sinaasappelschil
- tomaten
- visgraten
- zonnebloemolie
- zonnevis
- zout
Meld u gratis aan!
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.