Derbali - Kruidige Noord-Afrikaanse stoofpot van pens
★
★
★
★
★
Een recept van Claudia Roden.
U vindt dit recept op pagina 440 in De Joodse keuken .
- Keuken:
- Noord-Afrikaans / Sefardisch / Joods
- Soort:
- stoofgerecht / orgaanvlees
Ingrediënten
- bladpeterselie
- cayennepeper
- chilipoeder
- citroensap
- gemalen kaneel
- gemalen karwijzaad
- gemalen koriander
- gezouten citroen
- harissa
- knoflook
- nieuwe aardappel
- olijfolie
- paprikapoeder
- pens
- plantaardige olie
- ui
- zout
Meld u gratis aan!
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.