Rijst met saffraan, rozijnen en amandelem

Een recept van .

U vindt dit recept op pagina 461 in De Joodse keuken .

Keuken:
Orientaals / Sefardisch / Joods
Gang:
bijgerecht
Soort:
bouillon

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Toetje van zoete basmatirijst

Een recept uit Christine Ingram - Rijst en risotto

Saffraan-Kaneelrijst

Een recept uit Alfons Schuhbeck - Alfons Schubeck - Meine Reise in die Welt der Gewürze

Warme salade met geroosterde tomaten, hangop en amandelen op mujadara

Een recept uit Alice Hart en Lisa Linder - Vegalicious

KHEER

Een recept uit Joëlle Lemmers, Sheraz Kazmi en Nawaz Kazmi - Papa Kazmi