Roz ou hamud - Rijst met een saus van groene groenten
★
★
★
★
★
Een recept van Claudia Roden.
U vindt dit recept op pagina 479 in De Joodse keuken .
- Keuken:
- Egyptisch / Sefardisch / Joods
- Gang:
- voorgerecht / hoofdgerecht
- Soort:
- soep/bouillon / gevogelte
Ingrediënten
- aardappelen
- amandelen
- artisjokharten
- bleekselderij
- citroensap
- courgette
- gedroogde munt
- kippenkarkas
- kippenvleugels
- knoflook
- kurkuma
- pijnboompitten
- prei
- selderijblad
- suiker
- witte peper
- zout
Meld u gratis aan!
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.