Roz ou hamud - Rijst met een saus van groene groenten

Een recept van .

U vindt dit recept op pagina 479 in De Joodse keuken .

Keuken:
Egyptisch / Sefardisch / Joods
Gang:
voorgerecht / hoofdgerecht
Soort:
soep/bouillon / gevogelte

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Gestoomde aardappel met geroosterde noten

Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Gekookte aardappel met geroosterde noten

Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Aardappel uit de oven met noten

Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Kroketten Berny - Paul Bocuse, 1976

Een recept uit Johannes van Dam - Het krokettenboek