Oignons confits et raisins secs - Gekarameliseerde uien en rozijnen voor bij couscous

Een recept van .

U vindt dit recept op pagina 506 in De Joodse keuken .

Keuken:
Noord-Afrikaans / Sefardisch / Joods
Gang:
bijgerecht
Soort:
vegan

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Kersendressing met kaneel

Een recept uit Janice Murfitt - Dressings en marinades

Popcorn met een smaakje

Een recept uit Heston Blumenthal - Heston Blumenthal thuis

Zoete sesamkoekjes

Een recept uit Mariette van Tuyl - Puur zoet

Lamsribstuk met kaneel

Een recept uit Nigella Lawson - Hoe te eten