Hlou aux abricots et potiron - Abrikozen en pompoen voor bij couscous

Een recept van .

U vindt dit recept op pagina 506 in De Joodse keuken .

Keuken:
Tunesisch / Sefardisch / Joods
Gang:
bijgerecht
Soort:
vegan

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Zoete rijstkroket

Een recept uit D. Bosiers, M. Paesbrugghe en B. van Leuven - Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe

Couscous pour farcir la volaille - Marokkaanse couscousvulling voor kip, kalkoen of duif

Een recept uit Claudia Roden - De Joodse keuken

Kitty seeds granola

Een recept uit Mariette van Tuyl - Puur zoet

El haman del aroussa - Bruidsduiven

Een recept uit Claudia Roden - De Joodse keuken