Piselli al ebraica - Doperwten op Joodse wijze

Een recept van .

U vindt dit recept op pagina 530 in De Joodse keuken .

Keuken:
Sefardisch / Joods / Italiaans
Gang:
bijgerecht
Soort:
vegan / groente

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Slimme risotto met courgette, doperwt & gorgonzola

Een recept uit Joke Boon - Bonen!

Knappertje van langoustines met ijzerhardkruid

Een recept uit Natacha Arnoult, M. Belin, S. Giacobetti en N. le Foll - Vis en schaaldieren

Doperwtenspread met grie en munt

Een recept uit Isabel

Zeekat met doperwten - seppie ai piselli

Een recept uit  - De Zilveren Lepel