Brinjal albares - Aubergineschotel in laagjes
★
★
★
★
★
Een recept van Claudia Roden.
U vindt dit recept op pagina 535 in De Joodse keuken .
- Keuken:
- Indiaas / Sefardisch / Joods
- Gang:
- hoofdgerecht
- Soort:
- stoofgerecht / vegan
Ingrediënten
- aardappel
- arachideolie
- aubergine
- gemalen kruidnagel
- gemalen kurkuma
- gember
- groene chilipeper
- kaneel
- knoflook
- kokosmelk
- koriander
- peper
- plantaardige olie
- santen
- tomaten
- ui
- zout
Meld u gratis aan!
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.