Marcoude aux aubergines - Aubergineomelet
★
★
★
★
★
Een recept van Claudia Roden.
U vindt dit recept op pagina 536 in De Joodse keuken .
- Keuken:
- Tunesisch / Sefardisch / Joods
- Soort:
- eieren, kaas en zuivel / ei/omelet/frittata
Ingrediënten
- aubergines
- citroen
- ei
- gemalen karwijzaad
- gemalen korianderzaad
- knoflook
- olijfolie
- peper
- peterselie
- ui
- zout
Meld u gratis aan!
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.