Marcoude de pommes de terre - Aardappelomelet

Een recept van .

U vindt dit recept op pagina 545 in De Joodse keuken .

Keuken:
Tunesisch / Sefardisch / Joods / Algerijns
Gang:
lunch / snack of tussendoortje
Soort:
ei/omelet/frittata

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Zalmfilet

Een recept uit Cara Hobday, Jo Denbury en Rob White - Keukenhandboek garneertechnieken

Lamshaas met groentebolletjes

Een recept uit Cara Hobday, Jo Denbury en Rob White - Keukenhandboek garneertechnieken

Geplette aardappelen

Een recept uit Jamie Oliver en David Loftus - Jamie in 30 minuten

Geroosterde zoete aardappel

Serveersuggestie Geroosterde zoete aardappel