Perzisch ei en tomaat

Een recept van .

U vindt dit recept op pagina 546 in De Joodse keuken .

Keuken:
Iraans / Sefardisch / Joods
Gang:
ontbijt / snack of tussendoortje
Soort:
eieren, kaas en zuivel

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Kaasfondue

Een recept uit

Tagliolini alla carbonara

Een recept uit  - Het kookboek van Tip Culinair

Köfte

Een recept uit Julius Jaspers en Frederik Molenschot - Smart BBQ

Telor dadar Djawa pedis betoel (Omelet uit Java)

Een recept uit Wouter F.P.H. Rademakers - De indonesische keuken Selamat Makan