Tunesische ei en tomaat

Een recept van .

U vindt dit recept op pagina 546 in De Joodse keuken .

Keuken:
Tunesisch / Sefardisch / Joods
Gang:
ontbijt / snack of tussendoortje
Soort:
vegetarisch

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Gevulde eieren (1)

Een recept uit  - de snelle keuken

Gevulde eitjes met garnaaltjes en harissa

Een recept uit Sergio Herman - Sergio's smaakmakers

Rouille

Een recept uit Bas de Groot, Yves De Smedt, Renger Dijkema en Frank Redant - Vis, schelp- en schaaldieren

Brik met ansjovis, ei en harissa

Een recept uit Samuel Clark en Samantha Clark - Morito