Rulos de berengena - Auberginerol met vleesvulling

Een recept van .

U vindt dit recept op pagina 549 in De Joodse keuken .

Keuken:
Turks / Sefardisch / Joods
Gang:
lunch / snack of tussendoortje / voorgerecht / hoofdgerecht

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Patlıcan ezmesi

Een recept uit Steven Joyce en Rebecca Seal - Istanbul

Walnoten-auberginehummus

Een recept uit Pascalle Bonnier en Mathijs Kok - Nootje

Auberginesalade met chilipeper en munt

Een recept uit  - 3 - Topkoks voor thuiskoks

Taglierini met ricotta

Een recept uit  - De zilveren lepel pasta