Sheikh el mahshi tamatem - Tomaten gevuld met vlees, noten en rozijnen
★
★
★
★
★
Een recept van Claudia Roden.
U vindt dit recept op pagina 555 in De Joodse keuken .
- Keuken:
- Syrisch / Egyptisch / Sefardisch / Joods
- Gang:
- voorgerecht / hoofdgerecht
Ingrediënten
- bladpeterselie
- kaneel
- mager rundgehakt
- peper
- pijnboompitten
- piment
- rozijnen
- tomaten
- ui
- walnoten
- zonnebloemolie
- zout
Meld u gratis aan!
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.