Carciofi ripieni - Gevulde artisjokbodems

Een recept van .

U vindt dit recept op pagina 559 in De Joodse keuken .

Keuken:
Sefardisch / Joods / Italiaans
Gang:
voorgerecht

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Artisjok met aardappel, koud

Een recept uit D. Bosiers, M. Paesbrugghe en B. van Leuven - Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe

Gekookte artisjok met umami vinaigrette

Een recept uit Eke Mariën en Jan Groenewold - Keukenlab

Artisjokken uit de oven met tomaten en ansjovis

Een recept uit Pascale Naessens - 2 - Puur Pascale

Eieren in een nest

Een recept uit Francesca Bazzuro - de zilveren lepel