Farka - Tunesische cake met couscous, dadels en noten
★
★
★
★
★
Een recept van Claudia Roden.
U vindt dit recept op pagina 590 in De Joodse keuken .
- Keuken:
- Tunesisch / Sefardisch / Joods
- Gang:
- dessert
- Soort:
- gebak/koek/taart/pudding / vegan / couscous
Ingrediënten
- amandelen
- arachideolie
- citroensap
- fijne tafelsuiker
- gedroogde dadels
- hazelnoten
- kaneel
- oranjebloesemwater
- pistaches
- plantaardige olie
- poedersuiker
- walnoten
Meld u gratis aan!
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.