Scodelline - Amandelcrème

Een recept van .

U vindt dit recept op pagina 591 in De Joodse keuken .

Keuken:
Tunesisch / Sefardisch / Joods / Italiaans
Gang:
dessert
Soort:
custard / vegetarisch

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Tarte au citron et aux amandes - Citroen-amandeltaart

Een recept uit Simone Beck, Louisette Bertholle, Julia Child, Sidonie Coryn en Paul Child - De kunst van het koken

Chocolade-notentaart (zonder bloem)

Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Rose aux amandes - Filodeegspiraal met marsepein

Een recept uit Claudia Roden - De Joodse keuken

Poires fines bouches - Perendessert

Een recept uit Fon Zwart - De chef-kok is een vrouw