Haji badam - Bitterkoekjes uit Irak en Iran

Een recept van .

U vindt dit recept op pagina 622 in De Joodse keuken .

Keuken:
Sefardisch / Joods
Soort:
koek en gebak / vegetarisch

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Marasche - Kersen-amandelbolletjes

Een recept uit Jeni Wright - Italiaanse patisserie

Mousse à l'abricot, chantilly - Abrikozensorbet met slagroom

Een recept uit Simone Beck, Louisette Bertholle, Julia Child, Sidonie Coryn en Paul Child - De kunst van het koken

Macarons de Nancy

Een recept uit Jean Michel Raynaud - Het Franse bakboek

Amaretti - Bitterkoekjes

Een recept uit Jeni Wright - Italiaanse patisserie