Tunesische bouchées aux dattes - Balletjes van dadels, walnoten en pistaches

Een recept van .

U vindt dit recept op pagina 626 in De Joodse keuken .

Keuken:
Tunesisch / Sefardisch / Joods
Gang:
snack of tussendoortje / bij de koffie
Soort:
vegan / koek en gebak

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Gevulde dadels

Een recept uit Yvette van Boven en Oof Verschuren - Home made

Dadel-vijgenjam met pistachenootjes

delicious. magazine - 2011-02

Gevulde dadel

Een recept uit Claudia Lenz, Claudia Bruckmann, Dorothee Godert en Teubner Foodfoto - Kooktechnieken

Tuttifruttitaartje met kaneelijs

Serveersuggestie Tuttifruttitaartje met kaneelijs