Shakshouka - Gebakken paprika's en tomaten met ei

Een recept van .

U vindt dit recept op pagina 546 in De Joodse keuken .

Keuken:
Tunesisch / Sefardisch / Joods
Gang:
diner / hoofdgerecht
Soort:
ei/omelet/frittata / vegetarisch

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Zweedse hamburgers

Een recept uit N. Klei - Het barbecueboek (Vooral voor mannen)

Uienknödel-voor-wie-bang-is-voor-Knödel

Een recept uit Marijne Thomas en Liesbeth Thomas - Koch!

Meringuetaart met citroengras en chilipeper

Een recept uit Alex Hoffler en Stacey O'Gorman - Meringue

Chilipeperkoekjes

Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër