Boeuf aux haricots blancs - Gestoofde witte boontjes met rundvlees

Een recept van .

U vindt dit recept op pagina 416 in De Joodse keuken .

Keuken:
Grieks / Sefardisch / Joods
Soort:
stoofgerecht

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Ted Damson

Een recept uit Russell Norman - Spuntino

Tabasco-citroendressing

Een recept uit  - Nederland op z'n lekkerst

Basis voor mousse (Onderdeel van fashion on the Comedy Place in Antwerp)

Een recept uit Roger Van Damme - Roger Van Damme desserts

Lemoncurd

Een recept uit Tom Kellerhuis - De herenkookclub