Ragout aux epinard - Tunesisch stoofvlees met gele spliterwten of kikkererwten en spinazie
★
★
★
★
★
Een recept van Claudia Roden.
U vindt dit recept op pagina 417 in De Joodse keuken .
- Keuken:
- Tunesisch / Sefardisch / Joods
- Soort:
- stoofgerecht
Ingrediënten
- gedroogde munt
- gele spliterwten
- kaneel
- kikkererwten
- knoflook
- munt
- olijfolie
- peper
- rundvlees
- ui
- wilde spinazie
- zout
Meld u gratis aan!
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.