Veau aux topinambours et petits pois - Kalfsvlees met doperwten en aardperen
★
★
★
★
★
Een recept van Claudia Roden.
U vindt dit recept op pagina 419 in De Joodse keuken .
- Keuken:
- Noord-Afrikaans / Sefardisch / Joods
- Soort:
- stoofgerecht
Ingrediënten
- aardperen
- arachideolie
- citroensap
- doperwten
- kalfsborst
- kalfsschouder
- knoflook
- lamsborst
- lamsschouder
- peper
- zout
Meld u gratis aan!
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.