Geroosterde bloemkool met tomaat, dille en kappertjes
★
★
★
★
★
Een recept van Yotam Ottolenghi en Sami Tamimi.
U vindt dit recept op pagina 65 in Ottolenghi het kookboek .
- Gang:
- diner / bijgerecht
- Soort:
- vegetarisch
Ingrediënten
- appelazijn
- bloemkool
- cherrytomaatjes
- dille
- grof zeezout
- grove franse mosterd
- jonge spinaziebladeren
- kappertjes
- knoflook
- olijfolie
- zwarte peper
Meld u gratis aan!
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.