Geroosterde bloemkool met tomaat, dille en kappertjes

Een recept van .

U vindt dit recept op pagina 65 in Ottolenghi het kookboek .

Gang:
diner / bijgerecht
Soort:
vegetarisch

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Blumenkohl und Möhren, Indische Art - Bloemkool en wortel op Indiase wijze

Een recept uit Lisa Eisenman-Frisk en Monica Eisenman - Speisekammer

Geroosterde bloemkool met tomaat, dille en kappertjes

Een recept uit Yotam Ottolenghi en Sami Tamimi - Ottolenghi het kookboek

Bloemkoolsoep met zoete aardappel

Een recept uit Lisette

Ingemaakte bloemkool

Een recept uit  - Vol Smaak