Gebakken zeebrasem met groene tahin en granaatappelpitten

Een recept van .

U vindt dit recept op pagina 153 in Ottolenghi het kookboek .

Gang:
diner / avondmaal / hoofdgerecht
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Warme salade van witlof, appel, granaatappel, walnoten en geitenkaas

Een recept uit Chris Honor - ChrisKitch

Couscous met kip, komkommer en granaatappelpitjes

Een recept uit Andrea Tegel

Hummus met spinazie en knoflook

Een recept uit Sara Lewis - Het Hummus kookboek

Granaatappelsaus

Een recept uit S. Wheeler, T. Glanville en Sam & Sam Clark - Casa Moro