Sanguinaccio - Bloedworst
★
★
★
★
★
Een recept van Elizabeth Romer.
U vindt dit recept op pagina 16 in Een jaar in Toscane .
- Keuken:
- Toscaans / Italiaans
- Gang:
- ontbijt / diner / lunch / hoofdgerecht
Ingrediënten
- bouillon
- broodkruimels
- gekonfijt fruit
- kaneel
- koriander
- nootmuskaat
- pijnboompitten
- sultana's
- varkensbloed
- varkensdarm
- witte peper
- zout
Meld u gratis aan!
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.