Ragù - Vleessaus
★
★
★
★
★
Een recept van Elizabeth Romer.
U vindt dit recept op pagina 19 in Een jaar in Toscane .
- Keuken:
- Toscaans / Italiaans
- Soort:
- warme sauzen
Ingrediënten
- bladselderij
- bleekselderij
- gehakt
- ingemaakte tomaat
- italiaanse saucijsen
- olijfolie
- pancetta
- peterselie
- prosciutto
- tomaten
- ui
- wortel
- zout
- zwarte peper
Meld u gratis aan!
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.