Vitello in padella - Gebakken kalfsvlees

Een recept van .

U vindt dit recept op pagina 54 in Een jaar in Toscane .

Keuken:
Toscaans / Italiaans
Gang:
diner / hoofdgerecht
Soort:
kalfsvlees

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Tartaar van kalf en oester met salade van sperziebonen en radijs

Een recept uit Alain Caron - Mijn Franse keuken

Aziatische fondue

Een recept uit Toussie Salomonson - Het groot fondue boek

Gevulde kalfsborst - cima ripiena

Een recept uit Claudia Piras en Ruprecht Stempell - Culinaria Italia

Kalbsfilet auf Kürbis-Paprika-Sauce mit Baharat / Kalfilet op pompoen-paprikasaus met Baharat

Een recept uit Alfons Schuhbeck - Alfons Schubeck - Meine Reise in die Welt der Gewürze