Piselli con prosciutto - Doperwten met prosciutto

Een recept van .

U vindt dit recept op pagina 78 in Een jaar in Toscane .

Keuken:
Toscaans / Italiaans
Gang:
diner / bijgerecht
Soort:
bouillon / groente

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Yuan guo wo dou fan - Japanse tuinbonenrijst

Een recept uit Fuchsia Dunlop - De Shanghai-keuken

Frittata met doperwten en basilicum

Een recept uit Annemieke Geerts-Chille - Het Hollands maandkookboek

Muntige erwtensoep met knapperige pancetta, brood en zure room

Een recept uit Jamie Oliver - Jamie, de basis van het koken

Kippenpasteitjes met spek en doperwten

delicious. magazine - 2010-01