Fagioni in salmi - Gestoofde fazant

Een recept van .

U vindt dit recept op pagina 120 in Een jaar in Toscane .

Keuken:
Toscaans / Italiaans
Gang:
diner / hoofdgerecht
Soort:
gevogelte

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Gebraden fazant met savooiekool, kastanjes en rode wijn

Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Braised Pheasant with Ceps, Chestnuts and Bacon - Gesmoorde fazant met eekhoorntjesbrood en bacon

Een recept uit  - Peter Jordan & Steven Wheeler - The Ultimate Mushroom Book

Gebraad van waanzinnig wild gevogelte met polenta zoals het hoort

Een recept uit Jamie Oliver - Thuis bij Jamie

Volailles en escabèche - Koud gevogelte in citroengelei

Een recept uit Simone Beck, Louisette Bertholle, Julia Child, Sidonie Coryn en Paul Child - De kunst van het koken