Guatelli in umido - Gestoofde cantharellen

Een recept van .

U vindt dit recept op pagina 129 in Een jaar in Toscane .

Keuken:
Toscaans / Italiaans
Gang:
diner / lunch / bijgerecht / hoofdgerecht
Soort:
paddenstoelen

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Paddenstoelentaart met mascarpone, parmezaan en dragon

delicious. magazine - 2009-06

Parelhoen gevuld met girolles - pintade farcie aux girolles

Een recept uit Gilles Pudlowski - Frankrijk koken en reizen

Mushrooms in a Tarragon Cream Sauce - Paddenstoelen in een dragon-roomsaus

Een recept uit  - Peter Jordan & Steven Wheeler - The Ultimate Mushroom Book

Porcini met dragon

Een recept uit Francesca Bazzuro - de zilveren lepel