Bonbons van gemarineerde ossenhaas gevuld met een aardappelsalade, geserveerd met Parmezaan, notensla en balsamico-vinaigrette
★
★
★
★
★
Een recept van Marielle van Spronsen.
U vindt dit recept op pagina 25 in Topkoks voor Thuiskoks 2 .
Ingrediënten
- aardappel
- balsamicoazijn
- bieslook
- citroenazijn
- crème fraîche
- druivenpitolie
- gerookt spek
- komijn
- mayonaise
- mosterd
- notensla
- olijfolie
- ossenhaas
- pancetta
- parmezaanse kaas
- pijnboompitjes
- rode port
- rode wijn
- room
- sjalot
- tijm
Meld u gratis aan!
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.